Ishavskraft Offroad Finnmark 700 og 700Solo

Offroad Finnmark oppstod som en vill ide spunnet ut i fra miljøet på UiT Campus Alta, et miljø som turte tenke stort og dristig. Det helt spesielle terrengrittet har etter hvert etablert seg til å bli verdenskjent med deltagere fra store deler av verden. Offroad 700 betegnes som verdens hardeste terrengritt og består av èn etappe på hele 700 terrengkilometer.

Hvert år deltar mellom 50 og 70 syklister på denne ekstreme utfordringen, og da i team på 2 til 3 ryttere, eller som solorytter i den nyetablerte Offroad Finnmark 700 Solo.

Offroad Finnmark er kanskje den største terrengsykkelinnovasjonen i Norge siden terrengsykkelsportens opprinnelse tidlig på 80-tallet. Offroad Finnmark er i dag et ritt hvor deltagerne gjerne opplever at «det verste blir det beste» og at opplevelsen og minnene fra turen  er uslettelige.

Utover Ishavskraft OF700 og 700 Solo, arrangerer også Offroad Finnmark 5 andre konkurranser, SmartDok OF300, DNB OF150,  COOP Finnmark OF Ungdom 30 og 50, IFinnmark Folkeritt OF20 og Harald Nilsen  OFBarneritt i løpet av 8 dager i slutten av juli.

For øvrig så fikk Offroad Finnmark i 2019 tildelt folkehelseprisen i Finnmark.

Følg med på facebook og vår hjemmeside.

POST ON FACEBOOK