Generell informasjon

 

Offroad Finnmark

Praktisk informasjon

icon

  Overnatting

Overnatting på skole

Offroad Finnmark tilbyr overnatting på Bossekop skole. Skolen ligger kun en kjapp fem minutters sykkeltur unna start- og målområdet. Vi tilbyr madrass og mat (ikke middag). Ønsker du å benytte deg av denne løsningen velger du “alt innkludert” når du melder deg på.

Overnatting på hotell

Ønsker du en mer komfortabel overnatting vil vi anbefale Scandic Alta. Hotellet ligger mitt i smørøyet. Start- og målområdet er rett utenfor inngangsdøra og sekretariat og banketter på hotellet. Bruk koden (BOFF200721 og få rabatt på overnatting hos vår hotellpartner Scandic Alta (bookingkode gjelder fram til 4. juli 2021).

til toppen

  Flyreise

Trenger du hjelp i å finne den billigste og enkleste reiseruten til Alta og Offroad Finnmark? Berg-Hansen Nord-Norge har gjennom mange års erfaring blitt ekspert på reiser nord i Norge. De kan hjelpe deg med bestilling av reise og opphold, og sørge for at du og sykkelen kommer vel frem i tide. Ta kontakt med Berg-Hansen Nord-Norge på nordnorge@berg-hansen.no for et uforpliktende samtale.

Image

 Henting på flyplassen

icon

  Kart

Informasjon Alta

På kartet over finner du oversikt over viktige lokasjoner i Alta. 

til toppen

icon

 Bankett

Velkommen til Offroad Finnmarks "Grand Finale". 

Delta på avslutningsbanketten sammen med ryttere, samarbeidspartnere og frivillige.

Sted:  Håndballen i  Finnmarkshallen.

Banketten er en stilfull og verdig avslutning på sykkelfestivalen, og i år med noen overraskelser.

Få med deg premieutdelingene, underholdning og den magiske stemningen

Pris kr. 640,-

Pris frivillige kr. 320,-

Aldersgrense 18 år.

Det blir kontroll i døra!

PS! Ryttere på SmartDok OF300 og Ishavskraft OF700 har billett i sin påmelding. Dere trenger ikke kjøpe billett, men må melde dere på  pga. korona. Dette gjør dere via påmeldingslinken.

bankett er en stilfull og verdig avslutning på sykkelfestivalen. Få med deg premieutdelingene, underholdning og den magiske stemningen.

Meny: Buffet

Pris kr. 640,-

Pris frivillige kr. 320,-

Aldersgrense 18 år. 

PS! 

Meld deg på