Generell informasjon

 

Offroad Finnmark

Praktisk informasjon

icon

  Overnatting

Overnatting på skole

Offroad Finnmark tilbyr overnatting på Bossekop skole. Skolen ligger kun en kjapp fem minutters sykkeltur unna start- og målområdet. Vi tilbyr madrass og mat (ikke middag). Innsjekk Søndag 30. juli kl. 12.00 og siste utsjekk søndag 06. august kl. 12.00 Ønsker du å benytte deg av denne løsningen velger du “alt innkludert” når du melder deg på.

Overnatting på hotell

PS!  Påmelding blir oppdatert når avtale med Scandic er i boks

Ønsker du en mer komfortabel overnatting, vil vi anbefale Scandic Alta. Hotellet ligger mitt i smørøyet, med start- og målområdet er rett utenfor inngangsdøra, og sekretariat og banketter på hotellet. Vi skal i nærmeste fremtid forhandle med hotellet om rabatt på overnatting dere kan benytte dere av.  Når det er i boks, får de som er påmeldte  en mail med rabattkode, og perioden den gjelder for. Rabattkoden vil da også ligge som en link på denne siden.

PS!  Påmelding blir oppdatert når avtale med Scandic er i boks

til toppen

  Flyreise

Trenger du hjelp i å finne den billigste og enkleste reiseruten til Alta og Offroad Finnmark? Berg-Hansen Nord-Norge har gjennom mange års erfaring blitt ekspert på reiser nord i Norge. De kan hjelpe deg med bestilling av reise og opphold, og sørge for at du og sykkelen kommer vel frem i tide. Ta kontakt med Berg-Hansen Nord-Norge på nordnorge@berg-hansen.no for et uforpliktende samtale.

Image

Henting fra Flyplass

Trenger du bistand til transport i fra flyplassen i Alta til overnattingssted, ta kontakt med kjetil@offroadfinnmark.no.

icon

  Kart

Informasjon Alta

På kartet over finner du oversikt over viktige lokasjoner i Alta. 

til toppen

icon

 Bankett

Velkommen til Offroad Finnmarks "Grand Finale" 2023. 

PS!  Påmelding blir oppdatert når avtale med Scandic er i boks

Delta på avslutningsbanketten sammen med ryttere, samarbeidspartnere og frivillige.

Sted:  Scandic Hotel

Banketten er en stilfull og verdig avslutning på sykkelfestivalen.

Få med deg premieutdelingene, underholdning og den magiske stemningen.

Pris kr. 640,-

Pris frivillige kr. 320,-

Aldersgrense 18 år.

Det blir kontroll i døra!

PS! Ryttere på SmartDok OF300 og Ishavskraft OF700 har billett i sin påmelding. Dere trenger ikke kjøpe billett, men ønsker du å sikre deg plass, melder du deg på via påmeldingsknappen.

bankett er en stilfull og verdig avslutning på sykkelfestivalen. Få med deg premieutdelingene, underholdning og den magiske stemningen.

Meny: Buffet

Pris kr. 640,-

Pris frivillige kr. 320,-

Aldersgrense 18 år. 

Meld deg på