Om Harald Nilsen OF Barneritt


Offroad Finnmark sykkelfestival - opplevelser for alle

Barnas eget Offroad Finnmark

Entreprenør Harald Nilsen OF Barneritt

Onsdag 02. august klokken 14:00 arrangerer Offroad Finnmark i samarbeid med Entreprenør Harald Nilsen, et eget barneritt. Arrangementet er helt gratis. Det er åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul. Alle barn en spesialdesignet finisher trøye og bøff.

Oppmøte ved Scandic Alta hovedinngang. Registrering og utdeling av startnummer fra klokken 13:00. Første pulje starter klokken 14:00 og arrangementet er ferdig klokken ca. 15.00. De minste med trehjulsykkel og støttehjul er først ut. Så 5-6 år, 7-8 år og til slutt 9-12 år. Ta gjerne bilder før, under og etter Entreprenør Harald Nilsen OF Barneritt og legg ut på Facebook eller Instagram #OffroadFinnmark.

Påmelding

program

 program

Onsdag 02. august 2023

13.00
Henting av nr. Entreprenør Harald Nilsen OF Barneritt i gågata ved Scandic

14.00
Rittstart Entreprenør Harald Nilsen OF Barneritt i gågata ved Scandic

 
 

icon

 Overnatting

Overnatting på skole

Offroad Finnmark tilbyr overnatting på Bossekop skole. Skolen ligger kun en kjapp fem minutters sykkeltur unna start- og målområdet. Vi tilbyr madrass og mat (ikke middag). Innsjekk Søndag 30. juli kl. 12.00 og siste utsjekk søndag 06. august kl. 12.00 Ønsker du å benytte deg av denne løsningen velger du “alt innkludert” når du melder deg på.

Overnatting på hotell

PS!  Påmelding blir oppdatert når avtale med Scandic er i boks

Ønsker du en mer komfortabel overnatting, vil vi anbefale Scandic Alta. Hotellet ligger mitt i smørøyet, med start- og målområdet er rett utenfor inngangsdøra, og sekretariat og banketter på hotellet. Vi skal i nærmeste fremtid forhandle med hotellet om rabatt på overnatting dere kan benytte dere av.  Når det er i boks, får de som er påmeldte  en mail med rabattkode, og perioden den gjelder for. Rabattkoden vil da også ligge som en link på denne siden.

PS!  Påmelding blir oppdatert når avtale med Scandic er i boks

Delta på avslutningsfesten

Opplev stemningen på premieutdelingen

Bli med på banketten

Kjøp bankettbillett her