The race is on

Neste år har Offroad Finnmark 10-årsjubileum, og for et jubileum det blir. I helgen ble damelag nummer tre påmeldt til Ishavskraft AS OF700 damer. Det er ikke et hvilket som helst lag. Team Ishavskraft består av Linda Treseng og Nina Gässler, og duoen har mange års erfaring på sykkelsetet. Linda har fullført OF700 flere ganger, mens Nina har flere sterke resultater i kjente ritt.
– Vi er begge glade i skikkelige utfordringer, litt utenom det vanlige og som gjerne tar oss ut av komfort-sonen. Vi er selvsagt spente men også glade for å se flere jentelag til start, sier Linda Treseng i Team Ishavskraft.

Team Wild Women Fun Biking, bestående av Anita Alice Jensen og Linda Isaksen, var det første laget som meldte seg på neste års ritt. Anita Alice Jensen har følgende kommentar på at det nå blir flere lag i dameklassen.
– Kjempeartig at vi er flere damer påmeldt, det gir ekstra motivasjon. Veldig kult at det er så sterke damer også. Vår ambisjon er å fullføre og det har vært mitt personlig mål i lang tid. Blir man første damelag noen gang til å fullføre er det jo selvsagt en bonus, men hovedmålet er å fullføre.

Det tredje laget består av Naomi Freireich og Nienka Oostra i Team Unlimited chickpower. Den nederlandsk/britiske duoen har tilholdssted i Skottland og har i 2017 sterke plasseringer i flere utholdenhets-ritt.
– For oss handler det om å finne ritt som gir oss ekstreme utfordringer både fysisk og psykisk. Vi ønsker å bli det første rene damelaget som kommer i mål i OF700.

Med tre damelag klare for Ishavskraft OF700 i 2018 føler vi i Offroad Finnmark oss trygge på at neste års konkurranse vil handle om HVEM som kommer først i mål, og ikke OM det blir et damelag som fullfører.

Vi har plass til enda flere damelag på startstreken og håper at enda flere damelag vil melde seg på.

The race is on!

POST ON FACEBOOK