Eventyrlystne mekanikere søkes

Vi i Offroad Finnmark søker eventyrlystne mekanikere som er gira på å komme under huden på et av verdens råeste terrengsykkelritt. Det vi er ute etter er 5-7 mekanikere som kan jobbe raskt, effektivt og under tidspress. 

Dyktige mekanikere trengs under hele rittet, men trykket er størst i slutten av uken. Vi trenger folk mellom 22. til 30. juli. Reise, kost og losji dekkes av arrangør. Alternativt kan du få gratis deltakelse i OF150 og skru resten av uka. Da vil ikke reise bli dekket, men kost og losji er fortsatt inkludert. 

Arbeidet vil stort sett bestå i enkle operasjoner som skift av bremseklosser, kjeder, eiker og girører. Likevel kan det oppstå mer kompliserte situasjoner og derfor krever vi at du skriver om din erfaring til oss. Arbeidsplass og arbeidstid vil variere, stort sett ute på sjekkpunkt. Overnatting og bespisning vil foregå på det sjekkpunktet en befinner seg på til aktuell tid. 

Høres det fristende ut med midnattsol, rittdeltakelse og en unik opplevelse er det bare å ta kontakt på mail, spørsmål kan stilles der eller her i tråden.

kjetil@offroadfinnmark.no

POST ON FACEBOOK