Årets frivillig

2017: Stian Granshagen

Stian Granshagen har gjennom sin jobb hos Finnmark motorsenter vært en sentral brikke i logistikken rundt ATVene. Han gjør en fantastisk jobb både i forkant, under og etter rittet, for å sørge for smertefri leveranse av de livsviktige kjøretøyene. Og som ikke det var nok! Sammen med sin kone Helene Granshagen drifter han sjekkpunkt Jotka både på OF150, samt 300 og 700. Med sin positive innstilling og gjennomføringskraft er ingenting et problem for Stian. En viktig brikke for Offroad Finnmark, som vi håper å ha med oss i mange år fremover. Sammen med Helene 🙂

2016: Geir Elde

Geir og Offroad Finnmark har felles sjel, han lever og ånder for utvikling av kvalitet og opplevelser. Han er alltid trofast og hjelpsom, gir alltid konstruktive tilbakemeldinger, alltid uansett. Han er en av de mest betydningsfulle kompetanseleverandørene gjennom tidene i forhold til langvarig og positive bidrag, teoretisk og praktisk.
Geir har vært involvert og engasjert i Offroad Finnmark i mange år. Han er en av de som kommer først og går sist. Han er ildsjel i traséutvalget og attpåtil lagt navn til deler av traséen; Eldes U-sving – elsket og fryktet av syklistene. Har flere år vært sjekkpunktansvarlig i Bojobæski.

 

2015: Benjamin Ellingsen

Benjamin har vært med som frivillig i alle fall to år. I 2015 gjorde han en kjempeinnsats på rytterovernattingen på Sandfallet skole. Han er blid og service-innstilt – og gjør en stor innsats – også sett i forhold til hans relativt unge alder 🙂

Foto: Rebekka Ellingsen (privat)

 

2014: Georg Andre Jungård

Georg stakk nesa innom kontoret vårt i Løkkeveien en stund før OffroadFinnmark skulle starte. Han spurte om han kunne hjelpe med noe. JA! Siden var han overalt, hele tiden! Positiv, engasjert, løsningsorientert er bare noen av de ordene, vi kan si om Georg. Han har lovet at han stiller opp som frivillig også i 2015, men i 2016 skal han sykle selv.

2013: Sylvi Johansen og Maria Thomassen

Sylvi Johansen har via sin datter (logistikkansvarlig Linn Johansen) vært med mer eller mindre fra starten. Hun har jobbet rundt omkring på sjekkpunkter og i år var hun på Jotka fjellstue. I tillegg laget hun sammen med Linn al maten til rytterne. Hun sto på til knærne verket og tåran spratt. Også gubben, Thor Arnfred, er frivillig i offroadfinnmark, så det er som vi ser mange andre ganger et skikkelig familieprosjekt.

Maria har vært med i to år, begge ganger som ansvarlig for innkvarteringen på Gakori skole. Der gjør hun en kjempeflott innsats og gjør alt for at tilreisende ryttere skal ha det bra. Vi fikk følgende hilsen fra Erik Skovgaard Knudsen (of700-vinner): “Det er altid svært at udpege én og det gjelder især for Offroadfinnmark, for der var ALLE fantastiske og fortjener tak og ros! Men for oss var Marias innsats særligt verdifull. Hun var der altid for oss og jeg tror aldri jeg opplevde henne si nei til en opgave, eller la et spørsmål stå uoppklart.”

 

2012: Harald Opgård

Harald er en flott herremann som tar utfordringene på strak arm, han har ett genuint ønske om å bidra for å gjøre offroadfinnmark til en ultimat opplevelse for ryttere og støtteapparatet. Han er nøysom, pliktoppfyllende og ikke minst i godt humør. Han er også en kjempegod ambassadør for offroadfinnmark, og han har virkelig fortjent årets frivilligpris

2011: Jarl Arild Dahle

Trofast offroadfinnmark-hjelper igjennom flere år. Det er rett og slett umulig å få denne mannen til å si nei. Under rittet finner man han på sekretariatet – både dag og natt.

 

2010: Jungård juntaen 

Julie K Berg Sekretariatet
Thorbjørn Jungård Transport
Tord K. Berg ATV
Anne Karin Jungård Mollisjok
Karianne J. Nilsen Bidjovagge, Ravnastua
Johnny Berg Sørstraumen + transport
Reidun Jungård Karasjok
Ulf-Arne J. Nilsen Sousjavre

 

POST ON FACEBOOK