Offroad Finnmark med egen kolleksjon

Endelig har vi i Offroad Finnmark fått på plass en egen sykkelkolleksjon. Nå kan du kjøpe trøye og bib shorts hos Sport1 Alta.

I fjor sommer skrev Offroad Finnmark og Sport 1 Alta under på en ny samarbeidsavtale der vi la vekt på å utvikle en egen kolleksjon. Nå er de første produktene klare for salg i butikk!

I første omgang er det snakk om trøye og bib shorts, men planen er å utvide med produksjon av jakke, bukse og andre produkter.

“Vi ønsker å skape enda mer synlighet ute blant syklistene, og dette er en kjempefin måte å bli sett på, sier Rune Berg, daglig leder i Offroad Finnmark. “

Trøyen koster 799,-, mens shortsen ligger på 1299,-. Begge er av veldig god kvalitet, noe begge parter er veldig bevist på.

Paul Arne Lind hos Sport 1 Alta er veldig fornøyd med samarbeidet.

“Nå har vi kommet i gang, og håper å utvikle dette konseptet videre. Så får vi se hvordan markedet tar det i mot, og om vi må justere oss inn etter etterspørsel, forklarer Lind. ”

KAN BESTILLES PÅ NETT. SEND MLD TIL SPORT 1 ALTA PÅ FACEBOOK.

Spesielt og unikt design

Under utviklingen av designet jobbet OF, Sport 1 og designer tett. Vi ønsket å få frem litt av hva Offroad Finnmark er, samtidig som designet skulle være rent og elegant.

Den oransje fargen har etter hvert blitt synonymt med OF. Den henspeiler til midnattssolen som ofte er titter frem under våre ritt. I tillegg kommer OF-logoen tydelig frem, noe som var viktig. Tegnene man finner rundt på trøyen og shortsen er hentet fra glasskunsten som vinnerne får hvert år. Disse symbolene skal kjennetegne områdene rittet går forbi:

Korset på ryggen 
markerer de fire himmelretningene. De tradisjonelle symbolene viser Skogsånden med ”finværs- trær” i hendene og Vindguden Biegga-galles som sørger for godt vær og medvind. Her finnes også De små hjelperne, som symboliserer alle frivillige som hjelper til under Offroad Finnmark.

Lavvo,
brukes under reinflytting og på sommerbeite.

Kjørereinen,for Nordkalottleden som krysses under rittet.

Laksevassdrag,det finnes mange flotte av dem i Finnmark.

Midnattssolen er en positiv kraft som fyller oss med energi når vi nå går mot mørketiden.

Ny OF kolleksjon på Sport 1 Alta

POST ON FACEBOOK