“Nye” DNB OF150 2020

Oppdatert 29.juni kl.15.00

Påmelding finner du HER
De som allerede var påmeldt OF2020 skal ha fått info-mail 10.juni, les den før du evt. melder deg på.

Lørdag 25.juli, søndag 26.juli, lørdag 1.august og søndag 2.august kan deltakerne sykle vår 150 km løype, med en tracker de får fra Offroad Finnmark. Rytterne kan selv bestemme når de vil starte, med det må være i tidsrommet mellom kl.09.00 og kl.11.00. Registreringen skjer ved start/mål som blir på torget på Alta sentrum. Frist for målgang er kl.02.00. Tidsfrist for å få finisher er 16 timer. 

Løypa
DENNE linken finner du .gpx fil for nye DNB OF150 2020. Vi har valgt å gjøre en del endringer i forbindelse med at dette blir en “korona” variant. Vi har fjernet startsløyfen for å unngå mest mulig trafikk, så i år blir det rett ut på vidda. For å få nok kilometer var vi også nødt å gjøre noen endringer oppe på vidda.

Tracking

Vi bruker Racetracker sine trackere for å registrere tiden som blir brukt. Data fra trackingen blir også brukt for å lage en simulert massestart etter 2.aug. Denne «massestarten» sender vi live på facebook, med kommentatorer og intervjuer av de som deltar. Det er valgfritt om man vil være med på den simulerte masse starten. Vi vil også gjennomføre en manuell tidtaking i tillegg. 

Resultat/premie

Vi lager en resultatliste ut ifra tidene vi har fra trackingen/tidtaking, og topp 3 blir premiert. Dette gjelder kun totale menn-/kvinneklassen. Vi jobber også for å få til trekkpremier. 

Sikkerhet/ansvar

Det vil være patruljer ute i traseen de dagene vi åpner for gjennomføring. MEN det er viktig å poengtere at det ikke vil være trafikkvakter i kryss og langs vei. Via back office på trackingen vil vi alltid kunne se hvor rytterne er i terrenget.

Ved start vil alle ryttere få delt ut info med telefon nr. etc. 

Lisens

Alle rytterne må ha lisens, og du kan enten bestille helårs lisens eller kjøpe engangslisens ved registrering før start. 

Mat

Jotka fjellstue blir å tilby matservering for de som måtte ønske det. Under finner dere meny og pris. Viktig at dere sender mail til fjellstua for å bestille.

Varmretter:
Bidos m/ brød                   kr. 200,-
Fiskesuppe m/brød        kr. 200,-
Vafler                                   kr. 35,-
Kanelboller                        kr. 35,-
Kaffe/te/kakao                 kr. 25,-
Brus ½ l                                kr. 40,-

Mailadresse: post@jotka.no
Tlf: 416 44 121

Drikkestasjon
Offroad Finnmark stiller med frukt- og drikkestasjon en plass i løypa. Nøyaktig plassering kommer når sporet er klart.

Pris
Pris for påmelding er 1000 NOK. Fra 20.juli stiger prisen til 1500 NOK. Det dekker deltagelse, finishertrøye og tracking.

For spørsmål, kontakt Anders Abrahamsen 48 11 11 34, eller anders@offroadfinnmark.no

Påmelding finner du HER
De som allerede var påmeldt OF2020 skal ha fått info-mail 10.juni, les den før du evt. melder deg på.

POST ON FACEBOOK