Infomail til deltagere

Hei og velkommen til årets DNB OF150! 


(If you want the English version, please send me an email at anders@offroadfinnmark.no)

Året 2020 ble ikke som vi hadde håpet, men vi er glad for at 150 ivrige syklister foreløpig er påmeldt til vår alternative OF150. Vi har vært nødt å gjøre en del endringer på gjennomføringen av arrangementet og i denne mailen skal vi informere så godt vi kan. Vi vil tilrettelegge innenfor de retningslinjer som finnes, slik at dere får en positiv opplevelse. 

NB! Viktig at dere leser denne infoen nøye. Mange har sikkert syklet Offroad Finnmark mange ganger før, og spesielt dere må lese nøye da opplegget ikke blir helt likt det vanlige. 

Viktig endring

Det er gjort en bitte liten justering på løypen nede i Alta. Nye spor ligger HER.

Registrering og lisens

Det er fullt mulig å registrere seg i startområde alle startdager. MEN ønsker du å slippe stå i kø like før start, åpner vi opp for registrering fredag 24.juli og fredag 31.juli kl.19.30 – 21.00(Kunnskapsparken 2.etg. Markedsgata 3, 9510 Alta)

Alle må ha lisens og for de som ikke har helårslisens blir det mulig å kjøpe det ved registreringen. Vi tar kun VIPPS. De som har helårslisens må ta med bevis på det. 

Start

Du kan starte på valgfritt tidspunkt mellom kl.09.00 og 11.00. Veldig mange vil nok starte kl.09.00, så hvis man vil unngå kø anbefaler vi å starte senere. Fristen for å komme i mål er kl.02.00 uansett, så for å få 16 timer må man starte før 10.00.


Det er ditt ansvar at de frivillige ved start får registrert din tid ut. Ikke start uten at man er sikker på at frivillig har fått det med seg.   

Smittevern

  • Publikum, familie etc. oppfordres til å ikke komme helt inntil startområde og heller heie i løypen. Dette for å unngå stor samling av mennesker. Ved målgang kan familie og venner komme. 
  • Har du symptomer på sykdom, forkjølelse etc. må du ikke stille til start
  • Hold god avstand til hverandre i startområdet
  • Det er fullt mulig å sykle flere i lag

Jotka / drikkestasjon

Minner om at det er mulig å bestille mat og drikke hos Jotka fjellstue. Info finner du HER. Offroad Finnmark vil ha en drikkestasjon på retur med frukt, snacks og drikke. 

Rittgjennomføring

  • Det vil IKKE være trafikkvakt ved veikryss. 
  • Rytterne har selv ansvar for å følge trafikkregler
  • Regler for obligatorisk utstyr gjelder også i 2020
  • Det vil ikke være obligatorisk hvile på noen punkt i løypen
  • Får du trøbbel ring sekretariatet umiddelbart (Telefon nr.: 90 61 18 80
  • Vi har ATV patruljer ute i løypen som ivaretar sikkerheten

Resultat og tracking

Resultatlisten vil være live og oppdateres fortløpende. Det er også mulig å følge rytterne via tracking. Link til dette finner dere på www.offroadfinnmark.no. Vi jobbet med en simulert massestart i ettertid, men fikk ikke det tekniske på plass dessverre. 


Single track Pub hos Glød

Herlig lavvo-pub i furuskogen ved Glød sitt anlegg i Øvre Alta. Her møtes syklister og entusiaster over god drikke og noe å bite i. Musikk, øl og sosialt samvær. Kom på sykkel – dra på sykkel. Lørdag 1.august fra 18.00 – 23.00.

POST ON FACEBOOK