Om iFinnmark OF Folkerittet


Offroad Finnmark Event - opplevelser for alle

Sykkelritt for hele familien

OF20 Folkeritt

OF20 folkeritt i samarbeid med Offroad Finnmark. Offroad Finnmark satser tungt på å formidle historier og inntrykk. Offroad Finnmark inviterer barn og voksne i alle aldre til OF20 Folkeritt lørdag 05.08 kl. 10.00.

OF20 Folkeritt har start og mål i gågata ved Scandic, og sykler deler av løypa som brukes i de andre rittene. Deltakeravgiften inkluderer drikkeflaske så langt lageret rekker, i tillegg til kart og lisens for trimritt.

Påmelding


Image

spor

 spor og Kart 2023

OF20 folkeritt

Kart

Last ned Kart (.pdf-fil). Kart fra 2022 gjelder for 2023. 
Oversiktskart 2023

program

 program

Lørdag 05. august 2023

10.00
Rittstart OF20 Folkeritt

 
 

icon

 Overnatting

Overnatting på skole

Offroad Finnmark tilbyr overnatting på Bossekop skole. Skolen ligger kun en kjapp fem minutters sykkeltur unna start- og målområdet. Vi tilbyr madrass og mat (ikke middag). Innsjekk Søndag 30. juli kl. 12.00 og siste utsjekk søndag 06. august kl. 12.00 Ønsker du å benytte deg av denne løsningen velger du “alt innkludert” når du melder deg på.

Overnatting på hotell

PS!  Påmelding blir oppdatert når avtale med Scandic er i boks

Ønsker du en mer komfortabel overnatting, vil vi anbefale Scandic Alta. Hotellet ligger mitt i smørøyet, med start- og målområdet er rett utenfor inngangsdøra, og sekretariat og banketter på hotellet. Vi skal i nærmeste fremtid forhandle med hotellet om rabatt på overnatting dere kan benytte dere av.  Når det er i boks, får de som er påmeldte  en mail med rabattkode, og perioden den gjelder for. Rabattkoden vil da også ligge som en link på denne siden.

PS!  Påmelding blir oppdatert når avtale med Scandic er i boks

Delta på avslutningsfesten

Opplev stemningen på premieutdelingen

Bli med på banketten

Kjøp bankettbillett her